Kimchi – korejská specialita
Známá korejská specialita, která se používá zejména jako salát k rybám, krevetám, ale hodí se i k vepřovému masu. Zelí nakrájíme na čtverečky cca 3x 3cm. Prosolíme a necháme 1-2…
Známá korejská specialita, která se používá zejména jako salát k rybám, krevetám, ale hodí se i k vepřovému masu. Zelí nakrájíme na čtverečky cca 3x 3cm. Prosolíme a necháme 1-2…
Povaříme 300 gramů uzeného masa ve vodě spolu se sušenými houbami, maso i houby pokrájíme nadrobno, 300 g kysaného zelí nakrájíme nadrobno. Do vývaru přidáme lák ze zelí (cca 2…
Na italské rizoto se používá kulatá rýže. Nejdříve povaříme kuřecí maso v osolené vodě. Po té dáme vařit kulatou rýži ve vývaru a bílém víně (0,2 dcl Chardonnay). Tekutiny musí…
Je docela možné, že jste toto jídlo na dovolené na Balkáně jedli. Existují různé podoby, ale řecká je asi nejchutnější. Na 4 porce potřebujete půl kila brambor, půl kila mletého…
Nechcete trávit příliš času s bramborovým salátem, ale nechcete jíst kupovaný? Připadá Vám bramborový salát nevýrazný? Máme pro Vás tip na rychlý a pikantní bramborový salát. Pravidlo 1 výběr brambor…