Krevetová polévka
Kupujete neloupané krevety? Až je příště budete konzumovat, nevyhazujte skořápky. Dejte je povařit na hodinu do osolené vody. Nechte ještě na sporáku dojít a až vychladne, sceďte přes sítko. Nejlépe…
Kupujete neloupané krevety? Až je příště budete konzumovat, nevyhazujte skořápky. Dejte je povařit na hodinu do osolené vody. Nechte ještě na sporáku dojít a až vychladne, sceďte přes sítko. Nejlépe…
Skvělá specialita, která záleží na vaší kuchařské fantazii. Základem je rýžový papír, který se plní různými ingrediencemi a podávají se studené nebo osmažené. K závitkům se podávají různé druhy omáček…
Jedná se o známou indickou specialitu, která sehrála roli ve francouzské komedii Veselé Velikonoce s Jean Paul Belmondem. Jako maso můžete použít kuřecí prsa nebo skopové maso. Propláchněte rýži, na…
Prosciutto con melone je italský předkrm, nemusíte umět italsky, abyste pochopili, o co se jedná. Příprava je jednoduchá, ale výsledný efekt vynikající. Ze žlutého melounu nakrájíte měsíčky a obalíte je…
Je vám zima a chcete se přenést do slunného Mexika. Není nic jednoduššího, uvařte si pořádně okořeněnou mexickou stravu, nasaďte si sombrero a dejte topení o tři stupně víc a…