Tento recept může být zpestřením vašeho oběda či večeře… Čevapčiči určitě znáte, ale znáte čevapčiči s pestem z medvědího česneku? Možná ne!

Postup: Medvědí česnek zelený rozmixujete s olivovým olejem, solí a trochou oříšků. Do masa přidáte pesto a důkladně promícháte, přidáte i 4 lžíce mléka a opět rozmícháte. Uválíte maso (když si namočíte ruce, půjde vám to lépe) do válečků a obalíte v mouce. Osmažíte na oleji ze všech stran. Podáváte s bramborem, hořčicí a cibulí a Ryzlinkem rýnským.

Čevapčiči – (Hotová jídla)
Množství: 1 x 100 g

Energie – 1 890 kJ
Bílkoviny – 20 g
Sacharidy – 29 g
Tuky – 29 g
Vláknina – 1 g