Maso dvou barev je oblíbená čínská specialita. Tato varianta pochází z čínské provincie Pra-hau. Na čtyři porce potřebujete dvě kuřecí prsíčka a cca 500 g kuřecích jatýrek. Kuřecí prsa nakrájíte na menší plátky a smícháte v míse s jatýrky, nakrájenou střední cibulí, 3 stroužky česneku, 1 chilli papričkou, 1 vejcem, 1 lžící solamylu a 1 lžící sojové omáčky. Připravíte si ananas nakrájený na kostky. Zprudka rozpálíte pánev s trochou oleje a směs postupně přidáváte. Pánev nesmí vychladnout, vše se musí smažit zprudka. Jako poslední přidáte ananas a zamícháte. Po cca 6 minutách zakápnete sladkým vínem a kvalitní sojovou omáčkou. Směs by neměla mít takřka žádnou omáčku. Podávat můžete s rýží, do které můžete přidat trochu čerstvého koriandru. Jako víno doporučujeme Rulandské šedé.